Resisto– dewaterdichte IP66 totaaloplossing

Resisto, de nieuwe reeks waterdichte armaturen van Sylvania, blinkt uit in kwaliteit, biedt verbeterd installatiegemak en functionaliteit, en helpt meer energie te besparen.  Met de SylSmart versies kunt u zelfs nóg meer energie besparen, bijvoorbeeld in parkeergarages, werkplaatsen, opslagruimtes en technische ruimtes.

 

 

 

Uitgebreid en divers aanbod

Met meer dan 45 codes is Resisto in vele uitvoeringen verkrijgbaar: met snelconnector of doorvoerbedrading, met MicroWave sensor, DALI-sturing of SylSmart technologie, met kleurtemperatuur3000K, 4000K en 6500K, in nooduitvoeringen én in HE versies met een lichtopbrengst van 9.700lm.

 

De Resisto armaturen worden aangeboden in drie lengtes: 600mm, 1200mm en 1500mm, met een water- en stofbestendige slag vaste behuizing en diffusor van polycarbonaat, met IP66-bescherming en een IK08impactclassificatie.  Resisto heeft eenhoog rendement, tot 137lm/W voor standaard versies en zelfs 162lm/W voor HE uitvoeringen, bij een erg lange levensduur van 100.000 uur L70B50.  De nooduitvoeringen hebben een autonomie van3 uur.

 

Europese kwaliteit

Resisto werd ontwikkeld in het Sylvania R&D centrum in Erlangen (Duitsland), waar ook diverse uitvoeringen van deze reeks geproduceerd worden. Resisto armaturen zijn overigens ENEC gekeurd en gecertificeerd en voldoen aan de HACCP-norm voor gebruik in de voedingsindustrie.

 

Extreem installatiegemak

In de ontwerpfase werd veel aandacht besteed aan de praktische details die Resisto onderscheidt van de vele andere waterdichte armaturen op de markt.  De reeks is ontworpen om u tijd te doen winnen bij de installatie!  Zo is de led module van de Resisto armaturen één geheel met de diffusor zodat de ledchips extra beschermd zijn tegen stof en vocht. Bij opening kan de diffusor met led module in wachtstand worden gehangen. Op één uiteinde zijn er uitbreekpoorten voor 1 of 2 kabelwartels. De middelste poort druk je uit bij een installatie met doorvoerbedrading, de twee uiterste poorten gebruik je bij doorlussen. Standaard zijn er ook bovenop de behuizing zeven uitbreekpoorten voorzien.  Daarnaast is Resisto beschikbaar in versies met een voorgemonteerde snelconnector.  De zeer breed verschuifbare plafondbeugels zorgen voor een snellere en makkelijkere montage en aansluiting.

 

Lichtsturing in al zijn facetten

Voor extra energiebesparingen is Resisto beschikbaar met MicroWave sensor en MicroWave Corridor (gang) sensor, perfect uitgerust voor deze specifieke toepassing.  De MicroWave uitvoeringen kunnen ook als ‘master-slave’ geïnstalleerd worden, waarbij één MicroWave-armatuur tweearmaturen zonder sensor aan kan sturen.

Het neusje van de zalm zijn uiteraard de Resisto modellen met slimme SylSmart lichtsturingstechnologie.

SSC-versies bieden u de voordelen van de SylSmart Standalone technologie : een volledige controle via Bluetooth en een mobiele app, zoals de creatie vangroepen, tijdsindeling, tijdsduur, lichtniveau, etc. De SSC-versies met PIRhouden daarenboven ook rekening met het aanwezige daglicht en aan-/afwezigheid voor nóg meer energiebesparingen.  In de toekomst worden ook SSA (Connected Building) en SSE (Connected Industry) versies aangeboden, ideaal in grotere of complexere installaties.  Aan u de keuze!

 

 

 Klik hier voor meer info

 

Bekijk de PDF
No items found.
Terug