"Onze klanten service aanbieden op mensenmaat en aan competitieve voorwaarden om zo een uitstekende lange termijn relatie op te bouwen een bedrijfsomgeving te creeëren waar iedereen zich thuis voelt."

"Wij koesteren het familiekarakter van Trilec. Ook de familiale opvolging is alvast verzekerd. Trilec investeerde als eerste in de sector in een halfautomatisch magazijn, om met een minimale foutenmarge en hoge betrouwbaarheid te leveren."

Onze geschiedenis

1965

De geboorte

Op 5 oktober werd de Lampencentrale opgericht door Dhr. & Mvr. Jozef Meert op de Antwerpsesteenweg, door de Brusselaars beter gekend als 'Chaussée d'Anvers'. De voornaamste activiteit was de verkoop van lampen in allerlei kleuren en vormen, batterijen en autolampen.

1993

De Organisatie

In 1993 ontving de groep als allereerste elektro-groothandel het ISO certificaat EN 29002-1987, ISO 9002-1987 wat ondertussen de alom gekende IDO 9001 norm is. Sinds 2019 behaalden we de ISO 9001:2015 norm. Een bewijs van ons onafgebroken streven naar optimale service en totale kwaliteit.

2013

Erpe Mere

Vanaf het jaar 2013 komt CL-Group bekend te staan onder de naam Trilec NV met een centraal distributie- magazijn operationeel te Erpe-Mere.

2020

55 jaar!

Trilec bestaat 55 jaar, de enige Belgische familiale groothandel in deze sector met 15 vestigingen in Vlaanderen en Wallonië, een heel gevarieerd uitgebreid gamma producten. Onze talrijke medewerkers zorgen voor  duidelijkegericht advies , in een vriendelijkeaangename omgeving

Onze visie en missie

"Om te groeien willen wij niet enkel onze bestaande klanten beter van dienst zijn, maar ook nieuwe, jonge installateurs overtuigen. We bouwen aan een uitstekende lange termijn relatie met onze klanten.
Met de beste producten, een professionele service op maat, een eerlijke aanpak en een transparante samenwerking. Hiermee creëren we een bedrijfsomgeving waar iedereen zich thuis voelt."

Onze waarden

Ons bedrijf is gebaseerd op deze drie kernwaarden, familiaal, lokaal en loyaal, die we dagelijks meedragen in al onze activiteiten.
Maar de ruggengraat van ons bedrijf zijn ook onze drie kerntaken: logistiek - advies - distributie.

Logistiek

Advies

Distributie