Bezoek ons op stand 27
Install Day
Dé vakbeurs voor professionals uit de installatiesector
Install Day 2021 komt eraan! Techlink en de Confederatie Bouw hebben alles in gereedheid gebracht om dit jaar een nieuwe editie van Install Day te organiseren.

Op 19 november kan je ons dan ook terugvinden in Brussels Kart Expo op stand 27

Wat kan je op onze stand verwachten
Bij Trilec vinden we het belangrijk om steeds mee te zijn met de laatste nieuwe zaken op de markt. Daarom hebben we er dit jaar voor gekozen om met volgende 3 spelers uit onze sector naar voren te komen.
We lichten jullie graag verder toe welke producten er in de kijker worden geplaatst:
Hét eerste volledige ingebouwde wifi netwerk
Gigabit internet PoE inbouw access point I APAC W
Creëer een betrouwbaar WiFi netwerk zonder onderbrekingen in de woning van je klant met hét eerste volledig ingebouwd acces point. Het APAC W Gigabit internet PoE inbouw access point is eenvoudig aan te sluiten op een bestaand datanetwerk en heeft band steering. Dit zorgt ervoor dat er een gelijkmatige verdeling is van het draadloze netwerk, waardoor alle draadloze netwerkapparaten in het thuisnetwerk een optimale verbinding hebben.
Verhoog de nauwkeurigheid met AI technologie
Wisenet AI camera's
Vandaag de dag sturen de meeste beveiligingscamera's de gegevens die ze verzamelen naar servers om te worden geanalyseerd. Met edge-based AI worden de gegevens echter eerst door de camera geanalyseerd en vervolgens naar de server gestuurd. Dit vermindert de last van het overbrengen en opslaan van grote hoeveelheden gegevens naar een server, waardoor de efficiëntie toeneemt, tijd wordt bespaard en de serverkosten die gewoonlijk nodig zijn om gegevens te analyseren, worden verlaagd.
REMI - de slimme energie schakelaar
Eénmaal de koppeling maken met WiFi en vanaf dan is ReMI bereikbaar vanaf elk toestel met webbrowser in je netwerk
ReMI (Relay Modbus/MQTT Interface) is een stand-alone WiFi webserver voor het monitoren en schakelen van grotere verbruikers en deelverbruikers in woningen. De module registreert verbruiken o.a. via de P1 poort van de digitale meter (import, export, gas, tarief), via gekoppelde Modbus meters, via puls ingangen, of via MQTT meters. Actuele verbruiken, verbruiksgrafieken en energiekosten worden getoond vanaf de webbrowser op iedere smartphone, tablet of PC.
Zien we elkaar daar?
De toegang is volledig gratis en over de hele dag is er gratis catering voorzien.

Twijfel dus niet langer en schrijf je vandaag nog in!
(inschrijving + coronapas verplicht)
Inschrijven